cauta in site

+40735837441

Experienta Alice Blue Villas

Alice Blue Villas va ofera o selectie de vile deosebite in Grecia, Italia si Franta completata cu o gama larga de servicii luxoase.  

Vilele noastre sunt printre cele mai exclusiviste proprietati din destinatiile lor prin localizare, personalitate si caracteristici.

 

Sejurul intr-o vila este cu totul diferit fata de cel intr-o camera de hotel:

 

Intimitate: vilele se afla de obicei in zone linistite, departe de aglomeratiile turistice. 

Libertate: experimentati libertatea absoluta; imaginati-va luxul de a servi micul dejun in pijama sau de a alege unde si cand doriti sa serviti cina. 

Toata proprietatea este a dumneavoastra: nu exista zone “staff only” intr-o vila privata. Puteti merge in bucatarie sau puteti inota in piscina oricand doriti. 

Momente de bucurie in familie: o vila va ofera posibilitatea de a va bucura pe deplin de compania familiei sau a prietenilor dumneavoastra. Va puteti bucura de apusul de soare in timp ce serviti un cocktail impreuna sau va puteti distra indiferent de ora. Acestea vor fi momentele din vacanta pe care le veti pretui cel mai mult.

 

Vilele noastre sunt concepute astfel incat sa maximizeze experienta din zona in care sunt localizate. Ele nu ofera un mediu “steril” precum cel al hotelurilor, ci mai degraba reflecta personalitatea proprietarilor si sunt perfect adaptate la modelul de viata din zona in care se localizeaza.

Atunci cand stati intr-o vila de inchiriat veti ajunge sa cunoasteti mult mai multe detalii din destinatia pe care o vizitati.