cauta in site

+40735837441

Despre noi

Alice Blue Villas este un produs Kiwi Travel care va ofera o colectie de vile de lux de inchiriat in Grecia, Italia si Franta impreuna cu o gama larga de servicii complementare de cea mai buna calitate.
 
Proiectul Alice Blue Villas a inceput in primavara anului 2012 din dorinta de a va oferi o alternativa la turismul de masa cu unitati de cazare standard.
Planuiti o vacanta in familie? O aventura cu prietenii? Ati ajuns in locul potrivit!
 
Transformati-va o "vacanta frumoasa" intr-o "calatorie de neuitat". Puteti afla mai multe detalii legate de Experienta AliceBlue Villas de aici.
 
Pentru a ne imbogati oferta de vile am cautat sute de proprietati si le-am ales pe cele mai uimitoare, concentrandu-ne pe calitatea serviciilor oferite de fiecare din ele. Proprietatile noastre ofera atat luxul cat si intimitatea mult dorita de oricare client.
 
Fiind noi insine pasionati de calatorii si beneficiind de experienta profesionala, selectam fiecare vila pentru clientii nostri. Mentinem o legatura stransa cu proprietarii vilelor si suntem mereu in contact cu ei.
Selectia de vile este bazata pe autenticitate, intimitate, farmec si locatie. Fiecare vila este unica in felul ei, dar toate indeplinesc criteriile stricte de lux si intimitate.
Obiectivul nostru este de a construi o relatie apropiata cu clientii nostri, de a-i convinge ca alternativa pe care o oferim prin produsele Alice Blue Villas poate deveni o solutie excelenta pentru vacantele lor.
 
Va putem oferi de asemeni o varietate de extraservicii pentru a va face vacanta intr-adevar speciala; incluzand bucatari, transfer de la si catre aeroport, sofer, taxi si servicii de curatenie aditionale, rezervare de restaurante pentru evenimente speciale, comenzi speciale si multe altele.
Telul nostru este de a va furniza toate informatiile necesare pentru a avea o vacanta cu adevarat speciala.

Suntem aici sa raspundem solicitarilor dumneavoastra de luni pana vineri in intervalul 9.00 - 18.00.

 

Protectia Consumatorului ANPC